Én, így élek túl, kánikulában...
Aleksandra legendás tejfölös paradicsomsalátája:
3 nagy paradicsom
1 kis tejföl
fél lilahagyma
3 szem aszalt paradicsom (elhagyható)
Darabold össze, tedd egy üvegtálba (ez fontos) majd öntsd le tejfölel, sózd, borsozd. (A vegetának van egy ilyen natúr termék vonala, abból van a kefires keverék - na, az még nagyon jó rá.)
Állítsd be a hűtőbe legalább két órára.
Aztán kapcsolj be egy filmet, vedd az öledbe a hideg üvegtálat és falatozz.
Igen, Krakkóban is tombol a nyár.
7 éve először vannak hőkiütéseim - imádom.
Aleksandra legendás tejfölös paradicsomsalátája:
3 nagy paradicsom
1 kis tejföl
fél lilahagyma
3 szem aszalt paradicsom (elhagyható)
Darabold össze, tedd egy üvegtálba (ez fontos) majd öntsd le tejfölel, sózd, borsozd. (A vegetának van egy ilyen natúr termék vonala, abból van a kefires keverék - na, az még nagyon jó rá.)
Állítsd be a hűtőbe legalább két órára.
Aztán kapcsolj be egy filmet, vedd az öledbe a hideg üvegtálat és falatozz.
Igen, Krakkóban is tombol a nyár.
7 éve először vannak hőkiütéseim - imádom.
No comments:
Post a Comment