Saturday, July 10, 2010

Dziennik weekendowy/Hétvégi napló

Dziennik weekendowy:

Niewiadomo od kiedy pierwszy "spokojny" weekend. Czyli jestem w miescie, jest lato i mam umiarkowanie duzo do roboty. A miałem byc w Budapescie na spotkaniu Eurowizijskim....
Mam gosci - co prawda juz miałem, ale wtedy jeszcze nie było mebli, a dzis juz sa, i jeszcze przyjedzie szafa i półki od Anki. Nigdy nie przypusciałem ze mozna pragniec!! szafe..... a mozna.... bo pragne juz pozbyc worki i bezładu (ech....delikatnie mówiac...) z pokoju.
Anka i Inda, fajnie ze przyjedziaja i taktuja miejsce jako baza..... takie przyjemne uczucia - choc czasem zastanawiam nad tym, cy nie "daje" za duzo z siebie. Na razie uwazam ze nie, i ze tak byc powinnien - nie wiem, ze czy to kiedys wogóle sie odmieni - poniewaz to mam z domu, gdzie zawsze gosci było i zawsze to było swieto. Poza tym wtedy nie jestem sam.... a na razie bez rutiny, troche samotnie w nowym domu - czy Ja wiem? samotnosc? hmm.... ale chyba po prostu bardzej odczuwam. Co moze byc dobrze, bo moze co zrobie w koncu z tym fantem....:)
A gosci i tak spodziewam jeszcze, bo w sierpniu maja przyjechac z 5 najwazniejszych az 3!
P., Ren i Pöttöm - juz czekam.

Porządkuje (sie) i słucham portugalskie piosenki.

Hétvégi napló:

Régóta az első nyugalmas hétvége. Azaz a városban vagyok, nyár van és nincs nagyon sok dolgom. Pedig Pesten kéne lennem az ESC-es talin.
Vendégeim vannak - persze voltak már, de akkor még nem voltak bútorok, ma már vannak és ráadásul megjön a szekrény és a polcok Ankatól - sohasem gondoltam volna hogy lehet sóvárogni egy szekrény után..... pedig lehet..... sóvárgok a kék szemeteszsákjaim kiürítése és a kupi megszüntetése után.
Anka és Inda, jó hogy jönnek és a lakást egyfajta bázisnak tekintik..... ez olyan kellemes érzés. Habár időnként azon töprengek hogy nem "adok-e" túl sokat? Egyenlőre úgy gondolom hogy nem, és nem tudom hogy ez valaha is megváltozik-e - merthogy ezt otthonról hozom, ahol mindig is voltak vendégek és az mindig egyfajta ünnep volt. Azonkívül akkor nem vagyok egyedül - mert még napi rutin nélkül az új helyen kissé magányosnak érzem magam. Tudom is ÉN? Magány? .....egyszerűen csak jobban érzékelhető... Ami még jól is jöhet, mert talán akkor kezdek ezzel a helyzettel valamit végül.... :)
Vendégeket meg várok úgyis. Augusztusban az 5 legfontosabb otthoni emberből elvileg 3!! érkezik.
P., Ren és Pöttöm - vágyom hogy itt legyenek...

Rendezgetek és portugál dalokat hallgatok.


Dulce - Lusitana paixăo

No comments: