Thursday, March 13, 2014

Łódź

Szóval, a Fordító megy Lódzba. Erről már az elejétől fogva tudok, minthogy megkérdezte hogy nem megyek-e vele (jelzem ismeretségünk 2 hetében).
Én pedig nagyon elgondolkodtam. Azon hogy az idei - jubileumi - évben vannak olyan dolgok amiket szeretnék mindenképpen:
Megfordulni az eddig lényeges helyeken: Łódzban, Varsóban, Gdyniában
Csinálni olyan dolgokat amiket már évek óta nem: hétközben bulizni, napos, juniusi délután fetrengeni a Jordán parkban, korán reggel végig menni a Park Krakowskin, elmenni egy "sörre" a Stary Portba.

Így ez a kiruccanás nagyon kapóra jött, mert fenti terveimből pont Łódz ami a legnehezebben megvalósítható. Tehát úgy döntöttem, megteszem szentimentális utazásomat a városba, az hogy a Fordító is ott lesz igazából csak ürügy....

Aztán sokminden közbe jött és úgy tünt hogy mégsem jutok el, merthát azért a jelen mégiscsak fontosabb, Asianak házavatója lesz a hétvégén. Ma meg kiderült hogy jövő hét elején éjszakás leszek, amiről teljessen megfeledkeztem.
Így végső elhatározásom szerint Vasárnap délelőtt újra egy vonatról fogok leszálni Lódzban - igaz, más vonat, már irány, más állomás.

S már annyira várom.....és azt akarom hogy csöpögösen-szentimentális legyen.....

No comments: